Blog

  /  Columns   /  Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou!

Iedereen heeft een route waar hij of zij een bijzondere herinnering aan heeft. Misschien was het de langste tocht die je ooit hebt gemaakt, een bijzondere zonsondergang of een prachtig natuurspektakel dat je onderweg tegenkwam. Naar die verhalen zijn wij op zoek. Of je nu fietst, wandelt, kanoot, supt of een andere buitensport beoefend. Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze nieuwe rubriek: “De route van…” zijn wij op zoek naar jouw favoriete route als outdoorliefhebber. Het maakt dus niet uit waar je woont of wat je doet, zolang je maar dezelfde liefde voor het buitenzijn deelt. Jouw verhaal willen we graag met anderen outdoorliefhebbers delen, zodat we elkaar kunnen inspireren of elkaar kunnen uitdagen een keer iets nieuws te proberen. Van elkaar kunnen we nog zo veel leren!

Eline trapt alvast de eerste column af, met een klein voorproefje om alvast in de stemming te komen.

Alvast een voorproefje

De route naar de Oeschinen See in Zwitserland zal me altijd bijblijven. Na wat kwakkelige wandeldagen besloten we voor de sneeuw toch nog een wandeling te gaan maken. Terwijl de mevrouw van de VVV vertelde dat een deel van de route was afgesloten, had ik niet het idee alsof het heel veel zou voorstellen. We zouden naar een meertje lopen, een lusje maken en weer naar beneden wandelen. O wat zat ik daar naast. Terwijl we na een klim bij de Oeschinen See aankwamen werd ik helemaal stil. Indrukwekkende rotspartijen met daartussen een helderblauw bergmeer met roeibootjes aan de rand van het meer. In de verte hoor je de waterval kletteren en kun je niet anders dan even neerploffen op een van de bankjes. Terwijl we op de kaart kijken zien we dat we nog hoger gaan klimmen, zo lopen we eigenlijk over de rand van de berg, langs het meer. Iedere hoek die we omgaan laat weer een nieuwe kant van het meer zien. Terwijl we af en toe in de wolken lopen, blijft het uitzicht fantastisch mooi. Uiteindelijk werd dit mijn favoriete route van de hele vakantie en zou ik graag eens een dagje aan dit meer willen picknicken. Simpelweg genieten van de pracht en praal van dit heldere bergmeer.

Schiet er meteen een route te binnen? Stuur dan een mail naar info@dosisnatuur.nl Dan sta jij misschien binnenkort met jouw verhaal op Dosis Natuur.

Plaats een reactie